Cautare

6823 de rezultate pentru "numar de telefon international" (4.95 secunde)
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
O eleva in varsta de 15 ani din localitatea Fundulea, judetul Calarasi este data in urmarire generala. Fata a disparut in urma cu 3 saptamani de acasa, iar de atunci nu exista nicio informatie despre ea.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Burda Media Bucuresti are deosebita bucurie de a va anunta pe aceasta cale numele noului redactor-sef al revistei Esquire: ... Activitatea editoriala a lui Andrei Iovu se completeaza astfel si, la pozititia de redactor-sef al revistei Harper’s Bazaar, se adauga cea de redactor-sef al revistei Esquire.
Senatorul Mihai Fifor a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Situatia Companiei Nationale de Transport TAROM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Prin simpla accesare a site-ului, copiii pot alege testul in functie de grupa de varsta din care fac parte.
La inceput de primavara Casa si Gradina aduce cititorilor o editie speciala dedicata gradinii si gradinaritului.
Inalta de 38 de metri, taiata in marmura, decorata cu o friza spiralata cu 155 de scene sculptate minutios, uimitoarea Columna a lui Traian isi spune intreaga poveste romana si romaneasca in paginile revistei National Geographic si in posterul gratuit din editia de aprilie.
(CNAB) a semnat astazi contractul de asociere cu doi dintre liderii mondiali in industria de Travel Food & Beverage - Autogrill S.p.a. si cea de Travel Retail - Millenium-Heinemann.
google-analytics.com